0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Bij ontvangst van het artikel/de artikelen dient u het artikel/de artikelen gelijk te controleren op beschadiging en op pasvorm. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw bestelling is het mogelijk deze te retourneren binnen 14 dagen dient uw retour bij ons binnen te zijn. De dag dat u het ontvangt telt als dag 1. Weekenden en feestdagen worden ook mee geteld in deze 14 dagen. 

U krijgt in de track and trace mail een link om een retour via Post.nl terug te zenden, dit kost € 3,95 (dit kan alleen binnen Nederland). Vaak moet u bij andere webshops 6,95 betalen om een pakket terug te sturen. U krijgt dan een label en dat kunt u op het pakket plakken en het pakket wegbrengen naar Post.nl. U mag het natuurlijk ook zelf terug zenden, het hoeft niet via ons. Als u een label via ons print en u bent te laat met de retour of u gebruikt het label niet, dan krijgt u het geld van het label niet terugbetaald. Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende eisen:

  • De retourzending dient aangemeld te worden via info@passion4clothes.nl, Graag als u ons mailt uw bestelnummer vermelden, die vindt u in uw account, in de bevestigingsmail, op uw bankafschrift of op het pakje linksbovenin wat begint met 1000.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Zendingen die niet of niet voldoende gefrankeerd zijn worden geweigerd. RETOURADRES IS: Passion4clothes, Kempenaar 134, 2991 PL Barendrecht.
  • Alle kosten en risico van de retourzending zijn wettelijk voor de verzender. Als u een artikel terug stuurt in een envelop en het raakt kwijt, omdat er geen track and trace code op zit of het artikel gaat stuk, dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor.  
  • De artikelen mogen niet gebruikt zijn, gewassen of ruiken naar rook/parfum of make up vlekken hebben (dit gebeurt helaas regelmatig). Wij vinden het erg prettig als u de items netjes terug doet in de verpakking zoals u ze ook ontvangen heeft. En moeten voorzien zijn van alle originele labels
  • Het retour formulier moet erbij zitten, wat onderaan deze pagina te downloaden is, overnemen mag ook op een A4. Als het maar in uw pakket zit, anders weten wij niet van wie het afkomt. Liever niet op de doos plakken, want vaak scheurt het bij het eraf halen. Als u het pakket terug stuurt zonder retour formulier erin, wat helaas vaak gebeurt, waardoor wij de retour niet gelijk kunnen verwerken, rekenen wij 2 Euro administratiekosten. 

Indien u geen nieuwe bestelling wenst te plaatsen krijgt u ten alle tijden uw aankoopbedrag terug gestort. U kunt ook het bedrag in mindering laten brengen op uw volgende bestelling, dan ontvangt u een code van ons. Die u kunt gebruiken wanneer het u uitkomt. Wij hebben wettelijk 14 dagen de tijd om het geld terug te storten, maar zodra wij het ontvangen hebben en gecontroleerd zullen wij het geld terug storten, dit is meestal in dezelfde week nog. 

LET OP: Als uw retour te laat is of het ruikt naar rook of er zit make up aan dan nemen wij het niet in behandeling. Als u de retour dan weer terug wilt dan zijn de verzendkosten voor uw rekening, dit is volgens de regels van ons keurmerk.

Badmode mag wel geruild worden bij ons, wel graag passen met uw slip/string eronder. Met uitzondering van stringbikini's en stringmonokini's. Die mogen niet retour.

Uitgesloten van retour zenden zijn: Vanwege hygiënische overwegingen kunnen panty’s, hoedjes, oorbellen, pruiken, mutsen, haarstukken, strings, stringbikini's/monokini's (of setjes waar een string/slip bij zit) body's en dergelijke niet geruild worden of retour worden gestuurd. 

Op strassstenen en verkeerd wassen geven wij geen garantie. 

Wilt u aub niet op het doosje schrijven, als wij ze hergebruiken dan scheelt dat in de kosten (ook voor de klant, die kosten houden wij nu laag) en het is beter voor het milieu, daarom sturen wij ook geen retour formulier mee in het pakket. 

Hieronder vindt u het retourformulier die mee gestuurd moet worden in het pakket, als u dit formulier niet mee stuurt dan weten wij niet van wie het afkomt en ook niet op welk rekeningnummer het geld terug gestort moet worden. Zonder dit formulier nemen wij de retour niet in behandeling.

Druk op de onderstaande downloadknop om het retourformulier te downloaden: