0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Momenteel hanteren wij de volgende betaalmogelijkheden:

Ideal
Wanneer u heeft gekozen voor iDEAL moet u eerst de stappen doorlopen die de door u gekozen bank hanteert om de betaling over te maken. 

Bankoverschrijving
Als u heeft gekozen voor "bankoverschrijving" dan wordt uw bestelling pas bij elkaar gezocht en klaargemaakt voor verzending als de betaling over gemaakt is. U dient het volledige factuurbedrag over te maken via bank of giro op rekeningnummer NL03 KNAB 0258 274573 t.n.v. Passion4clothes.nl. Vermeld daarbij uw "ordernummer" zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Anders kunnen wij het niet traceren ivm de vele bestellingen die wij krijgen. De kleding wordt 5 dagen apart gehouden.

Afhalen/passen in Barendrecht
Als u kiest voor zelf afhalen dan zijn er geen verzendkosten en kunt u de bestelling afhalen bij ons in Barendrecht. U krijgt altijd een email wanneer u het kunt af komen halenWij houden de bestelling 5 dagen voor u apart, erna gaat het terug op onze webshop. 
Als u wilt passen dan kan dit alleen op afspraak en er moet eerst aangegeven worden om wat het gaat. Zonder afspraak langskomen om iets te passen is niet mogelijk. 

Mistercash
Dit is de meest gebruikte betaalkaart in Belgie. Dit is een vertrouwde en veilige betaalmethode voor Belgische klanten. Belgische rekeninghouders die bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank internetbankieren, kunnen via Bancontact/ Mister Cash direct online betalen.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Privacy Policy

Om u de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten we persoonsgegevens van u aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer u kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt de gegevens om te beoordelen of u gebruikt kunt maken van de betaalmethodes. De persoonsgegevens zijn uw naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van uw bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke.

Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Pakje gemak
U kunt bij een Post.nl afhaallocatie uw pakket afhalen. U kunt gelijk bij het bestellen hier voor kiezen.Bij stap 1 kiest u voor naar ander adres verzenden.
Bij stap 2 afleveradres kiest u voor nieuw en dan ziet u in de paarse balk: kies een PostNL afhaallocatie. Daar kunt u zelf kiezen waar u het wilt afhalen. Als u bij het bestellen uw 06 nummer achterlaat, dan zult u een sms ontvangen als uw pakket op de locatie is afgeleverd. 

Kosten verzending en afhandeling
Wij verzenden kosteloos binnen Nederland.
Voor verzenden naar België  € 8,75, dit gaat ook met track and trace en is verzekerd tot en met 500 €.
Voor afhalen in Barendrecht rekenen wij niks. (het wordt 5 dagen apart gehouden)
Woont u in een ander land neem dan contact met ons op voor de kosten van de verzending. Please contact us for the shipping costs.

ALS U DE BESTELLING NIET BINNEN HEEFT BEL OF MAIL ONS DAN. ZODRA U EEN MAIL KRIJGT DAT HET VERZONDEN IS DAN MOET HET DE VOLGENDE WERKDAG OF UITERLIJK DE DAG ERNA BIJ U AANKOMEN, WACHT AUB NIET WEKEN VOOR U CONTACT OPNEEMT.