0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Momenteel hanteren wij de volgende betaalmogelijkheden:

Ideal
Wanneer u heeft gekozen voor iDEAL moet u eerst de stappen doorlopen die de door u gekozen bank hanteert om de betaling over te maken. 

Bankoverschrijving
Als u heeft gekozen voor "bankoverschrijving" dan wordt uw bestelling pas bij elkaar gezocht en klaargemaakt voor verzending als de betaling over gemaakt is. U dient het volledige factuurbedrag over te maken via bank of giro op rekeningnummer NL33KNAB0742125262 t.n.v. Passion4clothes.nl. Vermeld daarbij uw "ordernummer" zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Anders kunnen wij het niet traceren ivm de vele bestellingen die wij krijgen. De kleding wordt 5 dagen apart gehouden.

Afhalen/passen in Schagen
Als u kiest voor zelf afhalen dan zijn er geen verzendkosten en kunt u de bestelling afhalen bij ons in Schagen. U krijgt altijd een email wanneer u het kunt af komen halenWij houden de bestelling 5 dagen voor u apart, erna gaat het terug op onze webshop. 
Als u wilt passen dan kan dit alleen op afspraak en er moet eerst aangegeven worden om wat het gaat. Zonder afspraak langskomen om iets te passen is niet mogelijk. 

Mistercash
Dit is de meest gebruikte betaalkaart in Belgie. Dit is een vertrouwde en veilige betaalmethode voor Belgische klanten. Belgische rekeninghouders die bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank internetbankieren, kunnen via Bancontact/ Mister Cash direct online betalen.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.passion4clothes.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. Afterpay orders kunnen niet afgehaald worden, omdat wij een handtekening nodig hebben voor ontvangst van het pakket.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.passion4clothes.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Pakje gemak
U kunt bij een Post.nl afhaallocatie uw pakket afhalen. U kunt gelijk bij het bestellen hier voor kiezen.Bij stap 1 kiest u voor naar ander adres verzenden.
Bij stap 2 afleveradres kiest u voor nieuw en dan ziet u in de paarse balk: kies een PostNL afhaallocatie. Daar kunt u zelf kiezen waar u het wilt afhalen. Als u bij het bestellen uw 06 nummer achterlaat, dan zult u een sms ontvangen als uw pakket op de locatie is afgeleverd. 

Kosten verzending en afhandeling
Voor dinsdag tot en met zaterdag levering rekenen voor verzending en afhandeling  € 4,99, uw pakket wordt verzonden met track and trace, brievenbuspakjes doen wij niet meer, omdat er veel kwijt raakte. De kosten daarvan zijn € 4,25 dus veel scheelt het niet met pakketpost.
Voor verzenden naar België  € 8,75, dit gaat ook met track and trace en is verzekerd tot en met 500 €.
Voor afhalen in Schagen rekenen wij niks. (het wordt 5 dagen apart gehouden)
Woont u in een ander land neem dan contact met ons op voor de kosten van de verzending. Please contact us for the shipping costs.

ALS U DE BESTELLING NIET BINNEN HEEFT BEL OF MAIL ONS DAN. ZODRA U EEN MAIL KRIJGT DAT HET VERZONDEN IS DAN MOET HET DE VOLGENDE WERKDAG OF UITERLIJK DE DAG ERNA BIJ U AANKOMEN, WACHT AUB NIET WEKEN VOOR U CONTACT OPNEEMT.